Zavesice za točkove

Zavesice za točkove efikasno štite donju površinu vozila od prljavštine i vode, smanjuju verovatnoću izbacivanja šljunka i krupne prašine pod točkovima automobila na karoseriju.

Njihovom montažom na originalne pozicije blatobrana, formira se aerodinamički protok vazduha koji utiče na smanjenje nanošenja vode i blata prilikom vožnje po mokrom kolovozu, kao i rizle i tehničkih soli protiv snega. Moderan dinamični dizajn upotpunjuje naglašeno sportski izgled vozila.

Zavesice za točkove

Zavesice za točkove Novline

Zavesice su izrađene od kvalitetne gume, fleksibilne su i savitljive.
Prodaju se u paru za prednje ili zadnje točkove
Montiraju se po obodu iza točka. Dolaze u paketu sa kukicama za kačenje
Moderan dinamični dizajn upotpunjuje naglašeno sportski izgled vozila.

Zaštitite svoje vozilo od kamenčića, blata i soli koji prouzrokuju koroziju karoserije!

U razvoju Novline zavesica za točkove koristi se metoda 3D skeniranja lukova točkova vozila, tako da je gotov proizvod povezan sa postojećim funkcionalnim rupama. Ovakav pristup potpuno izostavlja bušenje tela vozila tokom kontaže.

Zavesice za točkove

Zavesice su tipske po modelu vozila. Instalacija ne zahteva dodatno bušenje rupa na karoseriji vozila.


Blatobrani povećavaju sigurnost prvenstveno za ostale učesnike u saobraćaju.


Izrađeni su od ekološki prihvatljive plastike i poseduju visoku čvrstoću i dovoljnu elastičnost.

Zavesice za točkove su izdržljive, ne zahtevaju pažljivo održavanje, nude visoku čvrstoću i održavaju svoj oblik i sve njihove fizičke i mehaničke osobine u teškim vremenskim uslovima (od -50 ° C do + 50 ° C).

Zavesice za točkove svojom aerodinamikom usmeravaju protok vazduha koji se kreće oko vozila tako da maksimalno smanjuju prianjanje čestica prljavštine na vozilo. Kao estetski završetak lukova točkova, naglašavaju lepotu i eleganciju oblika vašeg vozila.