Proizvodnja auto opreme – Uvoz – Distribucija

Proizvodnja auto opreme – Mnogi dosadašnji klijenti su u nama prepoznali ozbiljnog poslovnog partnera za saradnju. Profesionalizam je ključ našeg uspeha i uvek ćemo se truditi da naši poslovni partneri imaju zagarantovanu zaradu prodajom naših proizvoda.

Proizvodnja auto opreme – U našoj ponudi: Tipske patosnice sa sve vrste i modele automobila, kadice za gepek, presvlake za sedišta…

Auto presvlake LINEA

Auto presvlake Linea
Auto presvlake LINEA su proizvod kojim Auto Style snabdeva vodeće auto kuće u Beogradu i Srbiji.

Auto presvlake LINEA su proizvod kojim Auto Style snabdeva vodeće auto kuće u Beogradu i Srbiji.

Presvlake su proizvedene od originalnih tehničkih materijala za auto industriju koji i proizvodjači automobila koriste za proizvodnju sedišta.

Prvoklasan kvalitet, moderan dizajn i pristupačna cena parametri su koji opredeljuju krajnjeg kupca za kupovinu ovakvog proizvoda. Kupci novih automobila zainteresovani su za zaštitu tapacirunga sedišta kako bi očuvali svoje vozilo. Sa druge strane, potencijalni kupci naših autopresvlaka su i vlasnici polovnih vozila koji žele da osveže enterijer istih.

Auto presvlake LINEA je odlično rešenje i za jedne i za druge, jer svojim dizajnom i odlikama materijala ne remeti unutrašnji ambijent vozila i čuva tapacirung sedišta od habanja. Naši dileri ih jako dobro plasiraju bilo da su u pitanju ovlašćene auto kuće ili specijalizovane prodavnice.

Proizvodnja auto opreme – Uključite se i Vi u mrežu prodavnica koje u ponudi imaju autopresvlake LINEA.

Kontaktirajte nas kako bi Vam poslali ponudu i uzorke materijala koje koristimo u proizvodnji. Auto presvlaka LINEA je proizvod koji se dobro plasira i osigurava prodavcu značajnu zaradu i promet.

Naš asortiman proizvoda nudimo poslovnim partnerima po najpovoljnijim veleprodajnim uslovima.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete naš poslovni partner sigurni smo da će ovo biti početak duge i uspešne saradnje.

Tipske patosnice Carrera Simple

Carrera-simple
Carrera tipska patosnica je proizvod koji izradjujemo za sve tipove vozila i po pitanju plasmana saradjujemo sa svim autokućama koje plasiraju patosnice sa aftermarketa.

Carrera tipska patosnica je proizvod koji izradjujemo za sve tipove vozila

Kako je svojim karakteristikama jednaka originalnim autopatosnicama proizvodjača automobila, a opet duplo jeftinija, Carrera je patosnica za koju svi odluče da je uvrste u svoj prodajni program.

Plasmanom Carrera patosnice su svi zadovoljni – auto dileri jer ne moraju lagerovati i uvoziti ovakvu vrstu robe jer je mogu poručiti kod nas i dobiti u originalnom kvalitetu i potrebnim količinama u roku od samo 24h, i kupci koji po duplo nižoj ceni mogu kupiti garnituru kvalitetnih auto patosnica koje odgovaraju u potpunosti njihovom vozilu.

Patosnicu proizvodimo u plush kvalitetu 300 gr/m2 100%PP, u crnoj i boji, od podova sa granulatnom podlogom na bazi gume. Ivica se obradjuje ukrasnom trakom ili koncem u crnoj, plavoj i crvenoj boji. Patosnice je opremljena originalnim sistemom za fiksiranje na fabričku pripremu na pod vozila. Tipovi kopči za fiksiranje odgovaraju brendu vozila za koji su namenjeni.

Lista modela se svakodnevno ažurira i odmah po prezentaciji novog modela vozila mi pripremamo prateći model Carrera patosnice.

Proizvodnja auto opreme – Kontaktirajte nas kako bi Vam poslali ponudu i uzorke materijala koje koristimo u proizvodnji.

Patosnice mogu imati na sebi imaju logo-amblem brenda ili vozila uz saglasnost distributera. Po specijalnoj porudžbini moguće je poručiti patosnicu sa sopstvenim logom ili tekstom u minimalnoj količini od 30 garnitura.

Nabavna cena naših proizvoda zavisi od količine kupljene robe, rejtinga dilera i unapred planiranih akcija prodaje.

Kontaktirajte nas radi upoznavanja uslova prodaje i eventualne poslovne saradnje.

Tipske patosnice FORMAT Premium

patosnice-format-sl1
Tipske patosnice FORMAT proizvedene su od vrhunskog belgijskog velura u tafting kvalitetu.

Tipske patosnice FORMAT proizvedene su u premium kvalitetu od vrhunskog belgijskog velura

Tipske patosnice Formar namenjene su krajnjim kupcima koji traže vrhunski najkvalitetniji proizvod. Kvalitetno su izradjene u tafting kvalitetu 650 gr/m2 preseka 12mm , sirovinskog sastava 100% PA u idealnoj geometriji.

Tafting pod je za razliku od igličastog poda izuzetno praktičan i lak za održavanje. Prašinu i prtljavštinu održava na površini te ga je lako očistiti trešenjem ili usisavanjem. Pod je troslojan i sastoji se od površinskog sloja taftovanog velura, srednjeg nepropusnog sloja i donjeg ojačanja od granulata na bazi gume koja održava formu i sprečava proklizavanje.

Patosnica je opremljena originalnim kopčama za čvrstu montažu na pod automobila prema odgovarajućoj pripremi za fiksiranje proizvodjača.

Patosnice FORMAT opremljena je dodatnim ojačanjem od izdržljivog polimera na poziciji pod komandama vozača. Takva „heelpad“ podloga čini da vozačka patosnica traje značajno duže.

Proizvodnja auto opreme – Uključite se i Vi u mrežu prodavnica koje u ponudi imaju Tipske patosnice  FORMAT

Kontaktirajte nas kako bi Vam poslali ponudu i uzorke materijala koje koristimo u proizvodnji. Tipska patosnica FORMAT je prestižni proizvod koji osigurava prodavcu značajnu zaradu i promet.

Tipske patosnice ANDES

patosnice-andes-premium-280x350
Tipske patosnice ANDES proizvedene su od vrhunskog belgijskog velura u tafting kvalitetu.

Tipske patosnice Andes proizvedene su od vrhunskog belgijskog velura u tafting kvalitetu.

Tipske patosnice Andes namenjene su krajnjim kupcima koji drže do kvaliteta enterijera svog vozila. Kvalitetno su izradjene u tafting kvalitetu 550 gr/m2 preseka 11mm , sirovinskog sastava 100% PA u idealnoj geometriji.

Tafting pod je za razliku od igličastog poda izuzetno praktičan i lak za održavanje. Prašinu i prtljavštinu održava na površini te ga je lako očistiti trešenjem ili usisavanjem. Pod je troslojan i sastoji se od površinskog sloja taftovanog velura, srednjeg nepropusnog sloja i donjeg ojačanja od granulata na bazi gume koja održava formu i sprečava proklizavanje.

Patosnica je opremljena originalnim kopčama za čvrstu montažu na pod automobila prema odgovarajućoj pripremi za fiksiranje proizvodjača.

Set patosnica za putnička vozila može uz doplatu da sadrži i „most“ – dodatak za pokrivanje tunela menjača u drugom redu, tako da pod vozila bude apsolutno zaštićen na svim gazećim površinama.

Proizvodnja auto opreme – Uključite se i Vi u mrežu prodavnica koje u ponudi imaju Tipske patosnice  ANDES

Kontaktirajte nas kako bi Vam poslali ponudu i uzorke materijala koje koristimo u proizvodnji. Tipska patosnica Andes je proizvod koji se dobro plasira i osigurava prodavcu značajnu zaradu i promet.

Naši partneri: Porsche SCG, Porsche Sever, Fiat Automobili Srbija, Delta Motors, Delta Automoto Honda, Autokomerc, Autokomerc Centar Niš, Autokomerc Centar Aerodrom, Autocentar NR, AK Kole, AK Samardžić, Autopromet, Komnenović auto, Total, Hyundai auto Beograd, Ehom auto, Toyota autocentar Beograd, AC Bogunović, AC Brajić, ACF, Autokuća Tasić, Autosalon Černak, Centar Boban, Ćirinac, Čurčić auto, Đorđević auto, AK Stojanov, Agrohim-Kemoimpex, Sky car

Našim proizvodima opremljena su vozila MUP Srbije, Deneza M inženjering, AD Telefonija, Neretva doo, Peri Oplate, Preduzeća za puteve Beograd, Zlatiborac doo, Reuters Beograd, Šumadija Taxi, Danube Taxi Vienna…