Uvoz auto opreme – Maloprodaja – Distribucija

Uvoz auto opreme – Access je autorizovani diler renomiranih proizvođača auto opreme i delova za tržište Srbije.

Mnogi dosadašnji klijenti su u nama prepoznali ozbiljnog poslovnog partnera za saradnju. Profesionalizam je ključ našeg uspeha i uvek ćemo se truditi da naši poslovni partneri imaju zagarantovanu zaradu prodajom naših proizvoda.

Uvoz auto opreme – U našoj ponudi: Lanci za sneg, Krovni koferi, krovni nosači, luksuzne tipske zavesice za stakla, nasloni za ruku, sijalice i rasveta za automobile.

Novline

Novline
NOVLINE je jedna od vodećih kompanija u svetu koja izradjuje premium proizvode za auto industriju naprednom 3D tehnologijom.

Access – ovlašćeni distribuder NOVLINE

Moderan dizajn proizvoda NOVLINE, preciznost izrade i njihova primenljivost daleko je ispred konkurentskih. Sa svojih preko 700 zaposlenih radnika, Novline uspešno posluje na 5 kontinenata.

NOVLINE proizvodi proizvedeni su po prethodno uradjenom 3D skenu površine na vozilu kojoj su namenjeni. Takvom pripremom proizvodnje, izradom mašinama poslednje generacije, kasnije izradjeni proizvodi praktično idealno odgovaraju pozicijama kojima su namenjeni, kako dizajnom tako i predvidjenom montažom koja je prilagodjena OEM standardima proizvodjača vozila.


Uvoz auto opreme – Uključite se i Vi u mrežu prodavnica koje u ponudi imaju proizvode NOVLINE.

3D Patosnice Novline – Zavesice za točkove Novline – Bočni Vetrobrani – Zaštita kartera i motora – Deflektori – Kadice za gepek Novline 3D

Naš asortiman proizvoda nudimo poslovnim partnerima po najpovoljnijim veleprodajnim uslovima.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete naš poslovni partner sigurni smo da će ovo biti početak duge i uspešne saradnje.

MODULA Case System

MODULA Case System
Neprevazidjeni italijanski dizajn ukomponovan sa modernim rešenjima za prevoz prtljaga

Modula Case System krovni koferi

Najkvalitetniji sklopovi i tehnologija izrade poslednje generacije, čine Modula krovne kutije vrhunskim proizvodima.

U poredjenju sa ostalim proizvođačima sličnih proizvoda, Modula daje uvek više. Vrhunska Aerodinamika Modula krovnih kutija, komfor u pakovanju prtljaga, pametna rešenja i kvalitetni materijali, uz pristupačne cene – pravi je izbor za svakog kupca.

Najveći izbor boja i završne obrade, kao i kompatibilna linija krovnih kutija, najpodesnija je za uklapanje uz vaše vozilo. Kada se u obzir uzme i 5 godina garancije, izbor je svakako jednostavan… MODULA!


Uvoz auto opreme – Kontaktirajte nas kako bi Vam poslali ponudu krovnih kofera MODULA.

MODULA Case System danas nudi široki asortiman rešenja kako bi vaše putovanje bilo prijatno. Zahvaljujući novoj liniji krovnih kofera, boksova i sistema krovnih nosača, MODULA je u stanju da odgovori na sve potrebe u prevozu prtljaga sa najvišom tehnologijom, funkcionalnošću i dizajnom.

MODULA SPARCO – krovne kutije za prevoz prtljaga vrhunskog kvaliteta i dizajna.

Kontaktirajte nas radi upoznavanja uslova prodaje i eventualne poslovne saradnje.

Lanci za sneg - MODULA POLAIRE

Modula CS Grip
Vrhunski premium lanci za sneg projektovani za najmodernije tipove vozila.

Access – ovlašćeni distribuder lanaca za sneg MODULA POLAIRE

Vrhunski premium lanci za sneg projektovani za najmodernije tipove vozila, izradjeni od posebno odabranih legiranih materijala, kaljeni u jezgru i galvanizirani, opremljeni specijalnim automatskim sistemima za laku montažu, testirani u najekstremnijim uslovima vožnje.

MODULA POLAIRE lance za sneg odlikuje izuzetna jednostavnost postavljanja i komfor vožnje uz inovativni dizajn.

Ekskluzivni samomontirajući Lanci za sneg serije MODULA GRIP najmodernija su rešenja za ekstremne uslove sa realnom brzinom jednostavnog postavljanja do 30 sekundi. Sistem GRIP patentiran je širom sveta i može se montirati i na vozila na kojima je upotreba konvencionalnih lanaca zabranjena od strane proizvodjača vozila.

Značajno su dugotrajniji, tiši i komforniji od konkurentskih.


Uvoz auto opreme – Uključite se i Vi u mrežu prodavnica koje u ponudi imaju lance za sneg MODULA Italia.

Sistem MODULA GRIP patentiran je širom sveta i može se montirati i na vozila na kojima je upotreba konvencionalnih lanaca zabranjena od strane proizvodjača vozila.

Nabavna cena naših proizvoda zavisi od količine kupljene robe, rejtinga dilera i unapred planiranih akcija prodaje.

Kontaktirajte nas radi upoznavanja uslova prodaje i eventualne poslovne saradnje.

WHISPBAR YAKIMA

WHISPBAR YAKIMA
Najekskluzivniji nosači prtljaga na svetu

Access – ovlašćeni distribuder Whispbar krovnih nosača i kofera

Whispbar je više od lepih, aerodinamičkih nosača i pribora. To je sistem dizajniran tako da se integriše u vaše vozilo bez problema i instalira genijalno. Svaki komad radi u skladu zajedno i stvara umetnički rad funkcionalniji i lepši od bilo kog držača ili pribora na tržištu.

Bilo da je u pitanju krovni nosač, nosač za bicikl, rekvizite za zimske ili vodene sportove – Whisbar nosač je uvek najbolji i ispred svih!

Najkvalitetniji materijali, savršena završna obrada i najpametnija rešenja za jednostavnu montažu i upotrebu, uz ekskluzivni napredni dizajn, odvaja Whispbar od svih ostalih brendova. Za Vas koji držite do sportske linije vašeg auta i želite da koristite samo najbolje, nosači Whispbar od Yakime biće jedino i uvek pravo rešenje.

Za one koji do sada nisu upoznali linijju jedinstvenih Whispbar proizvoda, vreme je da upoznaju, jer… od Whispbar ne postoje bolji!


Uvoz auto opreme – Uključite se i Vi u mrežu prodavnica koje u ponudi imaju Whispbar krovne nosače i kofere.

Krovni nosači – Krovni koferi – Nosači za bicikle – Nosači za skije – Nosači za kajak, kanu i dasku za surf

Bogata ponuda krovnih kofera i dodatne opreme eleganstnog dizajna i vrhunskog kvaliteta.

NORDRIVE

NORDRIVE
Modularni nosači za jednostavnu i brzu montažu na krov auta.

Access – ovlašćeni distribuder Nordrive modularnih nosača

Elementi Nordrive krovnih nosača mogu se međusobno kombinovati i montirati na više modela vozila. Pametni sklop daje mogućnosti najšire primene u odnosu na konkurentske proizvode.

Vrhunska aerodinamika i moderan dizajn i pristupačna cena za visok kvalitet i funkcionalnost proizvoda čine Nordrive nosače medju najprodavanijima u svetu.

Krovne šipke Nordrive predstavljaju rešenje za svaku potrebu prevoza na vašem vozilu: krovne kutije, nosači skija, nosači bicikla i generalni teret. Izrađeni su od čvrstih cevastih čeličnih ili aluminijumskih profila, koji su dostupni u različitim varijantama u zavisnosti od tipova krova vozila.

Nosači bicikla odgovaraju svim vrstama krovnih nosača i dostupni su u čeliku ili aluminijumu. Dostupno u različitim modelima u zavisnosti od karakteristika vozila.


Uvoz auto opreme – Uključite se i Vi u mrežu prodavnica koje u ponudi imaju Nordrive krovne nosače.

Zavesice za stakla Laitovo GmbH su napravljene tako da tačno odgovaraju vašem modelu automobila i omogućavaju vam da zasenčite stakla i lako otvorite prozore bez njihovog uklanjanja.

Laitovo GmbH zavesice za auto stakla

laitovo_1
Najveći proizvodjač tipskih zavesica za auto stakla na svetu.

Access – zvanični distribuder Laitovo GmbH zavesica za auto stakla

Laitovo zavesice za auto stakla su dostupne za više od 800 modela vozila i nude ekonomično rešenje za 100% pokrivenost prozora putnika, kao i stakla vrata prtljažnika.

Zavesice se lako instaliraju pomoću patentirane „clip-eaze“ tehnologije, kao najpovoljnijim rešenjem na tržištu. Karakteriše ih visoka zaštita od sunčevih zraka i insekata, kao i upadljivi „styling“ efekat.

Za postavljanje zavesica na auto stakla nije potreban atest obzirom da se ne vrše nikakve prepravke na vozilu kao što je slučaj kod postavljanja folija.

Postavljene na zadnja bočna i zadnje staklo smanjuju uticaj UV zraka i održavaju temperaturu u kabini, čine vozilo elegantnijim a istovremeno prolaznicima onemogućavaju pogled u kabinu vozila.

Podizanje/spuštanje stakala ostaje u funkciji pa se sa ovim zavesicama može voziti sa otvorenim prozorima.


Uvoz auto opreme – Uključite se i Vi u mrežu prodavnica koje u ponudi imaju Laitovo zavesice za stakla.

TOWBOKS® V2 je idealno rešenje za povećanje zapremine tereta vašeg vozila. Obezbeđuje mnoge prednosti u odnosu na tradicionalne prtljažne kutije.

TOWBOX

TOWBOX
Kutija za prevoz prtljaga i pasa.

Access – ovlašćeni distribuder TOWBOX kofera.

Kutija za prevoz prtljaga i pasa. Jedinstveno praktično i moderno rešenje za montažu na kuku automobila.

Kutija za prevoz pasa ima široka ulazna usta koja olakšavaju ulazak životinja. Montira se na kuku za vuču na vozilu i ne ograničava brzinu vozila. Veoma lak za montažu – jedna osoba ga može montirati za samo nekoliko sekundi.

TOWBOX je multifunkcionalna kutija za prevoz prtljaga koja se montira na kuku vozila. Ovo jedinstveno, praktično i moderno rešenje namenjeno je prevozu ličnog prtljaga, alata, kolica za decu kao i svog ostalog prtljaga koji želite prevesti svojim vozilom.

TOWBOX V2 je idealno rešenje za povećanje volumena opterećenja vašeg vozila. Obezbeđuje mnoge prednosti u odnosu na tradicionalne prtljažne kutije.


Uvoz auto opreme – Uključite se i Vi u mrežu prodavnica koje u ponudi imaju TOWBOX kofere.

OSRAM je prvi izbor kada dođe do izbora osvetljenja za automobile. Svake sezone, polovina putničkih automobila proizvedenih u celom svetu, opremljeni su OSRAM svetlosnim rešenjima.

OSRAM

OSRAM
Svetski lider u proizvodnji rasvetnih tela.

Access – ovlašćeni distribuder OSRAM programa.

OSRAM je svetski lider u proizvodnji rasvetnih tela. Svojim tehnološkim rešenjima u proizvodnji unapredjenih sijalica za auto industriju pomoći će Vam da od farova na svom vozilu izvučete maksimum svetla.

Izaberite jednu od tri vrste tehnološki unapredjenih halogenih auto sijalica linija NIGHTBREAKER, SILVERSTAR ili COOL BLUE i uživajte u bojama i jačini koju ćete napokon dobiti.

Osram Nightbreaker sijalica uz istu potrošnju struje na postojećoj instalaciji svetli 90% jače i 10% belje. Trenutno jedna od najnaprednijih halogenih sijalica sa maksimalnim iskorišćenjem.

Ultralife – auto sijalica idealna za dnevnu vožnju zbog svog dugog trajanja – do tri puta duži radni vek u odnosu na standardne halogene sijalice. Modernog dizajna sa srebrnom kapom ova napredna halogena sijalica najbolji efekat daje u providnim staklenim farovima.


Uvoz auto opreme – Uključite se i Vi u mrežu prodavnica koje u ponudi imaju OSRAM program.

Naši partneri: Porsche SCG, Porsche Sever, Fiat Automobili Srbija, Delta Motors, Delta Automoto Honda, Autokomerc, Autokomerc Centar Niš, Autokomerc Centar Aerodrom, Autocentar NR, AK Kole, AK Samardžić, Autopromet, Komnenović auto, Total, Hyundai auto Beograd, Ehom auto, Toyota autocentar Beograd, AC Bogunović, AC Brajić, ACF, Autokuća Tasić, Autosalon Černak, Centar Boban, Ćirinac, Čurčić auto, Đorđević auto, AK Stojanov, Agrohim-Kemoimpex, Sky car

Našim proizvodima opremljena su vozila MUP Srbije, Deneza M inženjering, AD Telefonija, Neretva doo, Peri Oplate, Preduzeća za puteve Beograd, Zlatiborac doo, Reuters Beograd, Šumadija Taxi, Danube Taxi Vienna…