Lanci za sneg

Lanci za sneg za sve tipove vozila – Smanjenje trakcije na snegu i proklizavanje vas može dovesti u neprijatnu situaciju da ostanete zaglavljeni na putu. Upravo da ne bi došlo do ovakvih situacija se koriste lanci za sneg.

Lanci za sneg su jedna od najpouzdanijih varijanti pomoći za povećanje trakcije pneumatika na površinama pod snegom. U našoj ponudi možete pronaći lance za sneg za putnička vozila, SUV, komercijalna vozila, lance za teška vozila i za kamione.

U našoj ponudi su lanci za sneg visokog kvaliteta proverenih proizvođača MODULA, THULE i MAGGI GROUP.

Lanci za sneg Trak Sport – automatski sistem za brzu montažu

Komplikovano postavljanje unutrašnje strane točka više nije potrebno. TRAK lanac za sneg se može montirati na sve modele vozila, čak i one kod kojih montaža standardnih lanaca za sneg nije dozvoljena!

Lanci za sneg Trak Sport

Lanci za sneg Trak Sport

LUKSUZNI AUTOMATSKI 10mm SAMOMONTIRAJUĆI LANCI SA SAMOZATEZNIM MEHANIZMOM ZA ALUMINIJUMSKE I ČELIČNE FELNE.
TRAK SPORT samomontirajući lanci za sneg se za razliku od tradicionalnih lanaca fiksiraju na spoljnu stranu pogonskih točkova.
Opremljeni praktičnim samozateznim mehanizmom koji omogućava najbolje prijanjanje izmedju lanaca i gaznog dela gume, a u krajnjem veći komfor i mirniji rad u disku.
Komplikovano postavljanje unutrašnje strane točka više nije potrebno. TRAK lanac za sneg se može montirati na sve modele vozila, čak i one kod kojih montaža standardnih lanaca za sneg nije dozvoljena.
Pogledaj ponudu

Maggi Group Italia

Vrhunski premium lanci za sneg projektovani za najmodernije tipove vozila, izradjeni od posebno odabranih legiranih materijala, kaljeni u jezgru i galvanizirani, opremljeni specijalnim automatskim sistemima za laku montažu, testirani u najekstremnijim uslovima vožnje.

Maggi TRAK – Obavezan deo zimske opreme za vaš automobil

Ekskluzivni samomontirajući Lanci za sneg serije TRAK najmodernija su rešenja za ekstremne uslove sa realnom brzinom jednostavnog postavljanja do 30 sekundi. Sistem TRAK patentiran je širom sveta i može se montirati i na vozila na kojima je upotreba konvencionalnih lanaca zabranjena od strane proizvodjača vozila.

Lanci za sneg Trak LTS LT

Lanci za komercijalna vozila Trak LTS LT

LANCI ZA SNEG ZA JEDNOSTAVNO MONTIRANJE SA SAMOZATEZNIM MEHANIZMOM.
LTS je jedini medju lancima za sneg sa montažom sa spoljne strane točka, pogodan za komercijalna vozila opremljena čeličnim felnama sa cirkum-ferentnim (perifernim) rupama.
Imaju izvanrednu trajnost i otpornost na habanje zahvaljujući 4 mm vezama alki lanca, uz brzu montažu i demontažu.
Trak LTS lanac za sneg se montira na spoljnoj strani točka. Komplikovane operacije za montažu sa unutrašnje strane točka više nisu potrebne.
Čim se vozilo pokrene, lanac se sam dovodi u odgovarajući položaj na gaznom delu gume bez naknadne potrebe za dotezanjem.

MAGGI Group lance za sneg odlikuje izuzetna jednostavnost postavljanja i komfor vožnje uz inovativni dizajn.

Modula SNOW SOCK

Modula SNOW SOCK - čarape za točkove

Lanci – čarape za sneg – jedinstven proizvod ove vrste na tržištu.
Integrisan 3mm čelični, kaljeni u jezgru i galvanizovani lanac.
Preporučljivo je ZA SVAKI MODELU PUTNIČKOG AUTOMOBILA.
Ne postoji mogućnost proklizavanja na snegu, kao i cepanja i lakih oštećenja kako je to kod klasičnih čarapa za sneg.
Testiran i spreman za ekstremne zimske uslove sa snegom i ledom.
Pogledaj ponudu

Potpuno inovativan proizvod kompanije MODULA – SNOW SOCK

SNOW SOCK je daleko napredniji u odnosu na bilo koji tip čarapa za sneg, jer ima integrisan 3mm čelični, kaljeni u jezgru i galvanizovani lanac. Kombinacijom sa plastičnim polimerima čija je izdržljivost izvanredna, kao i romboidnim rasporedom lanca, postiže se vrhumska pouzdanost, kao i komfor u radu, neuporedivo veća nego kod konvencionalnih lanaca.

Modula CS Grip

Modula CS Grip

Modula CS Grip su poliuretanski lanci za sneg sa samo-zatezanjem.
Pogodni su za vozila na koja ne mogu da se montiraju standardni lanci.
Preporučljivo je ZA SVAKI MODELU PUTNIČKOG AUTOMOBILA.
Idealno za vozila sa ograničenim prostorom između pneumatika i mehaničkih delova.
UNIVERSAL BOLT SISTEM – ne zahteva nikakve operacije pred montažu.
Sa našim lancima za sneg vozaču je garantovan siguran pogon u skladu sa svim važećim standardima.
Pogledaj ponudu

MODULA Case System lanci za sve modele putničkih automobila

Modula Grip su inovativni lanci sneg koji se sastoje od specijalnih plastičnih polimernih materijala i gazećeg sloja od inoxa. Kada se jednom postave na točak, automatski se balansiraju
nakon nekoliko metara klizanjem.

Lanci za sneg SNOWDRIVE NX-7

JEDINSTVENI KOMFORNI 7/9mm LANCI ZA SNEG SA SISTEMOM ZA MIKROZATEZANJE.

Snowdrive NX-7 namenjen je putničkim vozilima opremljen samozateznim mehanizmom sa 7mm unutrašnjim i 9mm spoljašnjim zazorom, pogodan za vozila sa uskim prostorom izmedju blatobrana i točka kod kojih nije moguće montirati standardne lance 9,10 ili 12mm.
SNOWDRIVE NX-7 je opremljen samozateznim mehanizmom – bez potrebe kasnijeg zatezanja.
Značajno tihi i dugotrajani, izradjeni od u jezgru kaljenog čelika, i galvanizovani.
Prihvatljiva cena čini ovaj kvalitetan proizvod dostupan svima.

Pogledaj ponudu

Kada su obavezni lanci za sneg?

Vozila moraju biti opremljena zimskom opremom od 1. novembra do 1. aprila. U ovu opremu putničkih vozila spadaju zimski pneumatici na svim točkovima i lanci odnosno drugi uređaji za povećanje trakcije.

Lanci za sneg The One Suv

The One Suv 4x4

KOMFORNI 13mm LANCI ZA SNEG SA INOVATIVNIM SISTEMOM ZA JEDNOSTAVNO MONTIRANJE.
Maggi Catene THE ONE je opremljen samozateznim mehanizmom (patentiran širom sveta) koji omogućuje da bez nepotrebnih tehničkih trikova koji samo podižu cenu proizvoda, a koji na kraju, i nisu zaista potrebni, lanac montira brže i efikasnije od tradicionalnih lanaca za sneg.
Značajno su dugotrajniji, tiši i komforniji od konkurentskih.
Prihvatljiva cena čini ovaj kvalitetan proizvod dostupan svima. Stoga je kupovina ovog lanca pravi izbor.

THULE | KONIG lanci za sneg

Radujete se zimi? To je doba godine kada možete izaći i uživati u snegu. Konig lanci za sneg su napravljeni da bezbedno stignete na vaše odredište.

Inovativni lanci za sneg su brzi, intuitivni i lako se uklapaju i pružaju kompatibilna rešenja za skoro svaku veličinu točka na skoro svakom vozilu. Obezbeđujući sigurnost tokom putovanja i potpunu lakoću korišćenja, slobodno ćete učestvovati u omiljenim zimskim sportovima.

Lanci za sneg Thule

Lako i jednostavno montiranje

Konig nudi najširi spektar lanaca za sneg za putničke automobile sa najboljom kombinacijom lakoće korištenja, pouzdanosti i performansi.  Tim Konig inženjera je osmislio razna pametna rešenja kao što su lomilice, zaštitnici za alu felne, micro-zatezači i sistemi za lako skidanje lanca.