Bočni vetrobrani DGA

Bočni vetrobrani – Idealna kombinacija praktičnog i modernog – ovi dekorativni i praktični elementi daju automobilu posebnu i jedinstvenu šik liniju, i omogućavaju vlasniku da na automobilu izrazi svoj individualni stil, a istovremeno efikasno štite vozilo i putnike od kiše i vetra.

Izradjeni 3D tehnologijom, svojom idealnom geometrijom savršeno prijanjaju na vrata vašeg vozila. Visok kvalitet i pouzdanost karakteriše dug životni vek ovih proizvoda.

02010fr

Bočni Vetrobrani DGA

MODERNOM 3D TEHNOLOGIJOM DO SAVREŠENE GEOMETRIJE.
Uz bočne vetrobrane 3D Classic za prozore vašeg autmobila možete uživati u voznji i svešem vazduhu tokom svih vremenskih uslova, pa i intenzivnih padavina.
Pogledaj ponudu

Bočni vetrobrani su idealna dodatna oprema za Vaše vozilo koji čuvaju Vaše zdravlje i Vaš automobil.

Postavljaju se sa spoljne strane vrata i korisni su u svim vremenskim prilikama. Efikasno zamenjuju klima uređaje na kraćim relacijama. Po hladnom i kišnom vremenu kada dolazi do magljenja stakala na vozilu, bočni vetrobrani Vam daju mogućnost da otvorite prozore na Vašem vozilu bez bojazni da time narušite zdravlje ili ulaskom vode prouzrokujete oštećenja na elektro-podizačima prozora.

Bočni Vetrobrani

Znatno smanjuju udar vetra u vozilu


Duvanski dim se odmah izvlači iz vozila


Sprečavaju maglanje stakala


Štite od negativnih posledica klime


Ugradnjom bočnih vetrobrana možete da uživate u vožnji sa otvorenim prozorima bez promaje. Prilikom vožnje sa otvorenim prozorima bočni vetrobrani smanjuju promaju, i svež vazduh ulazi u vozilo bez direktnog udara vetra, koji stvara glavobolju.

Nervira Vas maglanje stakala pri kišovitom i hladnom vremenu? Korišćenjem bočnih vetrobrana možete da otvorite prozore na vozilu nekoliko cm, i tako obezbeđujete cirkulaciju vazduha u vozilu, i pri tome sprečavate maglenje stakala.

Bočni Vetrobrani Vinguru

Bočni Vetrobrani Vinguru

MODERNOM 3D TEHNOLOGIJOM DO SAVREŠENE GEOMETRIJE.
Visoka elastičnost i otportnost, postojanost na temperaturne promene, sunčevu svetlost, vibracije i hemijska sredstva, jednostavna 3M montaža.
Pogledaj ponudu

Na mnoge ljude korišćenje klime štetno deluje (izaziva alergiju, glavobolju itd). Ugradnjom i korišćenjem bočnih vetrobrana uspešno kompezujete ne korićšenje klime, a ujedno omogućavate provetravanje vozila, posebno po jako toplom vremenu u gradskoj vožnji.