Naslon za ruku

Naslon za ruku ArmSter™ predstavlja potpuno podesivi visokokvalitetni centralni naslon za ruku koji se lako može montirati u bilo koje vozilo uz odgovarajuci adapter za montažu.

Armrest je jedinstveni koncept koji se ogleda u komforu, lakoj podesivosti i skladištenju sitnica u vozilu. Praktično stilizovan ima mogućnost tvrdog fiksiranja po OEM standardima.

Naslon za ruku ArmSter

Naslon za ruku ArmSter

ZADOVOLJAVA NAJVIŠE STANDARDE ZA NAKNADNE NASLONE ZA RUKU
Svaki Armster ‘S’ isporučuje se sa sopstvenim adapterom za montažu na vozilo.
Može se uspraviti pod uglom od 90 stepeni, prilagoditi nagib i podesiti dužina rukonaslona.
Praktična pregrada pogodna je za odlaganje mobilnog telefona, dokumenata ili važnih sitnica.

Zašto odabrati ArmSter?

ArmSter nasloni za ruku su proizvedeni tako da zadovoljavaju najviše standarde za naknadne naslone za ruke po vrlo razumnoj cijeni. Tokom istraživanja i razvoja, svaka funkcija naslona za ruku se rigorozno testira. Iz tih razloga samo Armster može ponuditi 3 godine garancije.

Svaki naslon za ruku isporučuje se sa sopstvenim adapterom za montažu na vozilo, šrafovima i uputstvima za montažu koji omogućavaju savršenu, jednostavnu montažu na središnju konzolu vozila.

Naslon za ruku ArmSter

Za svaki model vozila je izrađen poseban naslon.
Izrađeni su od visoko-kvalitetne ABS plastike, sa metalnim ojačanjem i visoko-kvalitetne eko kože.

Kada se ne koristi, naslon za ruku se može naginjati uspravno 90 stepeni između prednjih sedišta. Naslon za ruku ArmSter je vrlo udoban dodatak, bez obzira na model vozila koji vozite, a trenutno je dostupno preko 300 ArmSter kompleta uključujući verziju Armster 2 vrhunskog kvaliteta.

Brend Armster je poznat po kvalitetu i inovativnom dizajnu, a sistem za podupiranje postao je najprodavaniji u Evropi. Brend Armrest za ruku sada pokriva mnoštvo vozila kao što su Audi, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Mercedes, Mini, Peugeot, Renault Skoda, Suzuki, Vauxhall Opel, Volkswagen i još mnogo drugih.

Svi nasloni za ruke su specifični za vozila, što znači lako i savršeno uklapanje u središnju konzolu. Armster je proizveden u EU i poseduje ISO sertifikat uz 3 godine garancije.