Presvlake za automobil – Zaštitite sedišta vašeg automobila

Presvlake za automobil su proizvedene od originalnih materijala za autoindustriju, izradjene po modelu vozila i tipu opreme, dizajnirane da upotpune enterijer vozila diskretnom linijom originalnosti i savršenog izgleda.

Pri izradi presvlaka za sedišta poštuju se svi standardi i funkcije sedišta kao što su: air bagovi, funkcionalnost sigurnosnih pojaseva i deljivost sedišta vozila.

Svaka garnitura naših presvlaka u potpunosti svojim delovima odgovara modelu opreme vozila za koji je namenjena.

U svakom našem pakovanju postoji uputstvo za montažu auto presvlake i važne napomene za montažu kod komplikovanih modela opreme vozila.

Presvlake za auto sedišta LINEA

Presvlake za auto sedišta LINEA

PRESVLAKE ZA AUTOMOBIL IZRAĐENE PO PORUDŽBINI U ODABRANOM DEZENU.
Presvlake su proizvedene od originalnih tehničkih materijala za auto industriju koji i proizvodjači automobila koriste za proizvodnju sedišta.
Proizvod u potpunosti odgovara kvalitetu materijala koji se nalazi na sedištu Vašeg vozila.
Sastav: 60% pamuk 30% poliester 10% elastin.
Materijal je peniran u debljini 6 mm samogasećom penom.
Laminiran je nylon mrežom
Održavanje: Mokro i suvo
Materijal ne bledi na suncu
Zemlja porekla: Italija
Presvlake za auto sedišta LINEA

Tipske ili namenske presvlake za automobil? Možemo Vam ponuditi presvlake za preko 400 modela automobila.


Troslojna tkanina izrađena je od laminiranog tekstila, ojačana titanijumom, postavljena je sunđerom i veoma je otporna na prljanje. Lako se održava pranjem u veš mašini na temperaturi do 40 stepeni.


Presvlake za automobil dizajnirane su da upotpune enterijer vozila diskretnom linijom originalnosti i savršenog izgleda.

LINEA presvlake za automobil proizvode se u preko 400 različitih tipskih modela prema tipu i opremi vozila vodećih svetskih proizvodjača automobila.

Postojanost materijala učiniće da bez obzira na vreme i vremenske uslove, sedišta Vašeg vozila ostanu nova. Presvlake su vrlo precizno sašivene po merama svakog modela automobila posebno, tako da se idealno uklapa sa maskama vazdušnih jastuka i ručicama za obaranje sedišta.

Dezeni su birani tako da autopresvlake svojim dizajnom ne promene ništa od unutrašnjeg ambijenta Vašeg automobila. Odaberite jedan od materijala iz naše ponude za Vaše vozilo i uživajte u renoviranom enterijeru koji ćete dobiti montažom garniture Linea presvlaka.