Ratkapne MICHELIN

Ratkapne MICHELIN su visokokvalitetni proizvod izrađen od elastičnog ABS sa lako montirajućom konstrukcijom. Konstruisane su da budu čvrste, tihe i da traju dugo.

Opremljene su Night Vision sigurnosnim sistemom za bezbedniju vožnju noću. Reflektujuće mikro-perle u centru povećavaju vidljivost.

U prodaji su pokrivene sve vrste za sve modele automobila sa tipicnim znakom proizvodjaca ali takodje imamo i univerzalne ratkapne.

Ratkapne Michelin

Ratkapne Michelin

VEOMA IZDRŽLJIVE – NAPRAVLJENE OD ELASTIČNOG ABS-a
Moderan i atraktivan dizajn
Nije potreban alat za montažu – lako se postavljaju i uklanjaju
Nisu pogodne za ugradnju na aluminijumskim felnama
Reflektivna mikor kuglica
Mikro – kuglica i reflektivna površina omogućava odličnu vidljivost noću

Ako ne možete da priuštite aluminijumske felne, sledeća najbolja opcija su ratkapne za automobile koje mozete pronaci kod nas.

Pored dekorativnog svojstva prvenstveno služe da smanje akumulaciju prljavštine i vlage na disk točka. Izrađene su od kvalitetne plastike, postojanih boja i sjaja i otporne su na sve vrste fizičkih oštećenja.

Ratkapne

U našoj ponudi možete pronaći ratkapne veličina 13″, 14″, 15″, 16″

Specijalni asortiman Michelin-a vam donosi stilske poklopce tako da vaši čelični točkovi sa njima izgledaju kao da su izašli iz izložbenog prostora. Površina srebrne boje se lako uklapa u točkove vašeg automobila tako da nema potrebe za dodatnim alatom za montažu. Ovaj set od 4 ratkapne će transformisati vaš automobil novim izgledom bez troškova skupih aluminijskih točkova.

Michelin Night Vision Security

Michelin Night Vision Security (N.V.S) je specijalni dizajn za bolju bočnu vidljivost vašeg vozila u mraku. Tokom noći i kada su dani kraći, bolja vizuelna percepcija drugih vozila je faktor sigurnosti.

Tehnika Night Vision Security sistema koristi reflektujuće mikro-perlice, u kojima se svetlost farova drugih automobila reflektuje bočno. Za razliku od sistema mačjih očiju, ratkapna na točku je savršeno ravna i prilagođeni estetskoj funkciji na vozilu. Takođe reflektuju svetlost prednjih farova vozila koja se približavaju sa strane.