Krovni koferi Thule

Krovni koferi Thule nude najbolja rešenja za prevoz opreme na tržištu i nenadmašnu lepezu krovnih kutija i dodatne opreme elegantnog dizajna.

Bez obzira da li živite aktivan način života, da li je u pitanju odlazak na odmor ili Vam je samo potreban dodatni prostor, izaberite vrhunsku krovnu kutiju koja odgovara vašem stilu i svim vašim potrebama.

Elegantna, stilska Thule krovna kutija pruža vam vrhunsku zaštitu i sigurnost. U njoj možete prenositi sve, od opreme za boravak u prirodi i prtljaga, do predmeta za svakodnevnu upotrebu.

Krovni koferi Thule Motion XT

Krovni koferi Thule Motion XT

Thule sistem za brzu montažu PowerClick s ugrađenim pokazivačem okreta za brzo i sigurno postavljanje samo jednom rukom.
Sistem za učvršćivanje: PowerClick.
Otvaranje kutije: Obostrano – Sistem za zaključavanje: SlideLock.
Jednostavno se otvara i zatvara u svim uslovima zbog ergonomskih spoljnih rukohvata i potpornih podizača poklopca.
Kompatibilan sa sistemom jednog ključa: Da

Naša bogata ponuda krovnih kutija može zadovoljiti sve vaše potrebe. Uživaćete u putovanju više nego ikada pre.

Vrhunski kvalitet obrade, neprevazidjen dizajn i jednostavnost montaže nosača, te veliki izbor dodataka za prevoz raznih vrsta tereta čine Thule jedinstvenim proizvodima ove vrste.

Krovni koferi Thule Excellence XT

Krovni koferi Thule Excellence XT

Najekskluzivnija krovna kutija na svetu.
Unapred ugrađen sistem za brzu montažu Power-Click s ugrađenim pokazivačem okreta za brzo i sigurno postavljanje samo jednom rukom.
Automatsko učvršćivanje tereta: čim poklopite poklopac kutije, teret će se automatski učvrstiti i osigurati zahvaljujući novoj ugrađenoj mreži za teret i ojačanju za slučaj sudara.
Dvostrano otvaranje sa spoljnim ručkama poklopca za praktično postavljanje, utovar i istovar.
Bez ograničenja brzine vožnje – No Limit!

Thule Excellence XT

Ekskluzivan dizajn s jedinstvenom kombinacijom u 2 nijanse i naprednom aerodinamikom s tehnologijom difuzora za poboljšavanje protoka vazduha oko kutije.

Dvostrano otvaranje s spoljnim ručkama poklopca za praktično postavljanje, utovar i istovar. Središnji sistem zaključavanja omogućuje maksimalnu sigurnost. Thule Comfort ključ – ključ ergonomskog prihvata, može se izvaditi samo ako su sva mesta zaključavanja sigurno zaključana.

Osmišljena da ima položaj prema napred na krovu vozila te je omogućen potpuni pristup prtljažniku, a da otvaranju zadnjih vrata ne smeta krovna kutija. Uključuje Thule svetlo za kutiju. Automatska funkcija uključivanja/isključivanja prilikom otvaranja ili zatvaranja poklopca kutije.

Krovni koferi Thule Motion

Krovni koferi Thule Motion

Najprostranija kutija iz Thule linije.
Dostupna u ekskluzivnoj crnoj, i srebrno sivoj sjajnoj boji.
Unapred ugrađen sklop za brzu montažu Power-Click s ugrađenim pokazivačem okreta za brzo i sigurno postavljanje samo jednom rukom.
Dvostrano otvaranje sa spoljnim ručkama poklopca za praktično postavljanje, utovar i istovar.
Osmišljen da ima položaj prema napred na krovu vozila te je omogućen potpuni pristup prtljažniku, a da otvaranju zadnjih vrata ne smeta krovna kutija

Bez obzira da li živite aktivan način života, da li je u pitanju odlazak na odmor ili Vam je samo potreban dodatni prostor, krovni koferi Thule su odličan izbor. Izaberite vrhunsku krovnu kutiju koja odgovara vašem stilu i svim vašim potrebama.

Krovni koferi Thule Dynamic

Krovni koferi Thule Dynamic

Krovna kutija naglašeno ugladjenog sportskog izgleda i aerodinamičnosti.
Unaprijed ugrađen sklop za brzu montažu Power-Click s ugrađenim pokazivačem okreta za brzo i sigurno postavljanje samo jednom rukom.
Dvostrano otvaranje sa spoljnim ručkama poklopca za praktično postavljanje, utovar i istovar.
Središnji sistem zaključavanja omogućava maksimalnu sigurnost.
Tapacirana za bolju zaštitu prtljaga.

U ponudi imamo veliki izbor krovnih kofera i oni se razlikuju po litraži, obliku, po veličini, po kvalitetu i boji. Takođe svi podržavaju evropske standarde i svi imaju integrisane sigurnosne bravice. Želje kupca određuje sam izbor ali i potreba kao što su skijanje, kamp oprema, stvari – odeća…

Krovni koferi Thule Flow

Krovni koferi Thule Flow

Posebno razvijena za prenošenje skija, štapova i snouboarda, podobna je za skije do 210 cm.
Zbog ugrađenog sistema za brzu montažu Pover-Click sa ugrađenim pokazivačem obrtnog momenta brzo se i sigurno postavlja samo jednom rukom.
Jednostavno montiranje, utovar i istovar sa dvostranim otvaranjem.
Centralni sistem zaključavanja omogućava maksimalnu sigurnost.
Zahvaljujući položaju na krovu vozila pomerenom prema napred omogućen je potpuni pristup prtljažniku tako da krovna kutija ne smeta.

Pored tipa vozila, prilikom odabira krovnih nosača i krovnih kofera, imamo na umu i količinu opterećenja i tereta koju ćete nositi, čime ispunjavamo sve standarde bezbednosti i sigurnosti u toku vožnje.

Krovni koferi Thule Touring

Krovni koferi Thule Touring

Funkcionalna krovna kutija za sve vaše potrebe.
Thule Touring nudi veliki izbor dimenzija i odgovarajućih kapaciteta za utovar.
Patentirani mehanizam za brzu montažu FastClick s ugrađenim pokazivačem okreta za brzo i sigurno postavljanje.
Dvostrano otvaranje za praktično postavljanje, utovar i istovar.
Središnji mehanizam zaključavanja omogućuje maksimalnu sigurnost.
Thule Comfort ključ – ključ ergonomskog prihvata, može se izvaditi samo ako su sva mesta zaključavanja sigurno zaključana.

Ponesite sve što vam treba – krovne kutije su uvek pravo rešenje u vreme odmora i putovanja

Krovni koferi Thule su osmišljeni za praktičan prevoz potrebnog prtljaga. Laki ABS materijal koji se koristi u izradi dozvoljava raznovrsne linije u skladu sa modernim dizajnom u automobilskoj industriji, kao i vrhunsku aero dinamiku u cilju manjeg otpora i manje potrošnje goriva. Prostrane i dvostrano otvorive lake su za utovar i istovar prtljaga. Opremljene sigurnosnim bravama sigurno štite teret koji nose.

Krovni koferi Thule Ranger

Krovni koferi Thule Ranger

Meke krovne kutije sa preklapajućim lamelnim tvrdim dnom, namenjene su korisnicima koji nemaju dovoljno prostora za odlaganje tvrdih krovnih kutija.
Proširenja s patentnim zatvaračima za prilagodjavanje prostora dimenzijama tereta.
Sistem za brzu montažu Easy-Snap za brzo i sigurno postavljanje.
Načinjen od vodootpornog materijala, sa zavarenim šavovima i zabravljenim zatvaračem. Teret je zaštićen od vode i prljavštine.
Uključeni su nosači skija za siguran prijevoz skija.

Testirano do granice izdržljivosti – i preko nje

Krovni koferi Thule osmišljeni su da nose vašu opremu i pristaju vašem automobilu, pouzdano i sigurno koliko je god to moguće. Pored toga, u odeljenju Thule Test Center™, proverava se hoće li oni izdržati višestruke simulacijske testove na razbijanje, trošenje i habanje kao i izlaganja vrućini, hladnoći, vlazi, sunčevoj svetlosti i hemikalijama.