Proizvodnja auto opreme – Uvoz – Distribucija

Proizvodnja auto opreme – Mnogi dosadašnji klijenti su u nama prepoznali ozbiljnog poslovnog partnera za saradnju. Profesionalizam je ključ našeg uspeha i uvek ćemo se truditi da naši poslovni partneri imaju zagarantovanu zaradu prodajom naših proizvoda.

Proizvodnja auto opreme – U našoj ponudi: Tipske patosnice sa sve vrste i modele automobila, kadice za gepek, presvlake za sedišta…

Auto presvlake LINEA

Auto presvlake Linea
Auto presvlake LINEA su proizvod kojim Auto Style snabdeva vodeće auto kuće u Beogradu i Srbiji.

Auto presvlake LINEA su proizvod kojim Auto Style snabdeva vodeće auto kuće u Beogradu i Srbiji.

Presvlake su proizvedene od originalnih tehničkih materijala za auto industriju koji i proizvodjači automobila koriste za proizvodnju sedišta.

Prvoklasan kvalitet, moderan dizajn i pristupačna cena parametri su koji opredeljuju krajnjeg kupca za kupovinu ovakvog proizvoda. Kupci novih automobila zainteresovani su za zaštitu tapacirunga sedišta kako bi očuvali svoje vozilo. Sa druge strane, potencijalni kupci naših autopresvlaka su i vlasnici polovnih vozila koji žele da osveže enterijer istih.

Auto presvlake LINEA je odlično rešenje i za jedne i za druge, jer svojim dizajnom i odlikama materijala ne remeti unutrašnji ambijent vozila i čuva tapacirung sedišta od habanja. Naši dileri ih jako dobro plasiraju bilo da su u pitanju ovlašćene auto kuće ili specijalizovane prodavnice.

Proizvodnja auto opreme – Uključite se i Vi u mrežu prodavnica koje u ponudi imaju autopresvlake LINEA.

Kontaktirajte nas kako bi Vam poslali ponudu i uzorke materijala koje koristimo u proizvodnji. Auto presvlaka LINEA je proizvod koji se dobro plasira i osigurava prodavcu značajnu zaradu i promet.

Naš asortiman proizvoda nudimo poslovnim partnerima po najpovoljnijim veleprodajnim uslovima.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete naš poslovni partner sigurni smo da će ovo biti početak duge i uspešne saradnje.

Tipske patosnice Carrera

Auto patosnice Carrera
Carrera tipska patosnica je proizvod koji izradjujemo za sve tipove vozila i po pitanju plasmana saradjujemo sa svim autokućama koje plasiraju patosnice sa aftermarketa.

Carrera tipska patosnica je proizvod koji izradjujemo za sve tipove vozila

Kako je svojim karakteristikama jednaka originalnim autopatosnicama proizvodjača automobila, a opet duplo jeftinija, Carrera je patosnica za koju svi odluče da je uvrste u svoj prodajni program.

Plasmanom Carrera patosnice su svi zadovoljni – auto dileri jer ne moraju lagerovati i uvoziti ovakvu vrstu robe jer je mogu poručiti kod nas i dobiti u originalnom kvalitetu i potrebnim količinama u roku od samo 24h, i kupci koji po duplo nižoj ceni mogu kupiti garnituru kvalitetnih auto patosnica koje odgovaraju u potpunosti njihovom vozilu.

Patosnicu proizvodimo u tafting kvalitetu 450, u crnoj i antracit boji, od podova ojačanih BSF materijalom ili granulatom. Ivica se obradjuje ukrasnom trakom u crnoj, plavoj i crvenoj boji. Patosnice je opremljena originalnim halterima i po potrebi klinovima za tvrdu montažu na pod vozila. Tipovi haltera odgovaraju brendu vozila za koji su namenjeni.

Lista modela se svakodnevno ažurira i odmah po prezentaciji novog modela vozila mi pripremamo prateći model Carrera patosnice.

Proizvodnja auto opreme – Kontaktirajte nas kako bi Vam poslali ponudu i uzorke materijala koje koristimo u proizvodnji.

Patosnice na sebi imaju logo-amblem brenda ili vozila. Po specijalnoj porudžbini moguće je poručiti patosnicu sa sopstvenim logom ili tekstom u minimalnoj količini od 30 garnitura.

Nabavna cena naših proizvoda zavisi od količine kupljene robe, rejtinga dilera i unapred planiranih akcija prodaje.

Kontaktirajte nas radi upoznavanja uslova prodaje i eventualne poslovne saradnje.

Tipske patosnice PitGrip

Tipske patosnice PitGrip
Tipske patosnice PitGrip proizvedene su od vrhunskog belgijskog velura u tafting kvalitetu.

Tipske patosnice PitGrip proizvedene su od vrhunskog belgijskog velura u tafting kvalitetu.

Tipske patosnice PitGrip namenjene su uglavnom auto kućama koje imaju praksu da svoja prodata vozila isporuče opremljena patosnicama. Auto kuće takvim gestom svojim kupcima učine mali poklon i pažnju, a opet ne opterete troškovni plan svoje firme.

Tafting pod je za razliku od igličastog poda izuzetno praktičan i lak za održavanje. Prašinu i prtljavštinu održava na površini te ga je lako očistiti trešenjem ili usisavanjem. Pod je troslojan i sastoji se od površinskog sloja taftovanog velura, srednjeg nepropusnog sloja i donjeg ojačanja. Ojačanje je inovativna i izuzetno otporna podloga PitGrip koja održava formu i sprečava proklizavanje.

Patosnica je opremljena originalnim stoperima za čvrstu montažu na pod automobila prema odgovarajućoj pripremi za fiksiranje za pod vozila. Vozačeva patosnica na sebi ima ojačanje za pete izradjeno od otpornog termo polimera (TPE) sa protivkliznim dizajnom, što joj značajno produžava vek trajanja.

Set patosnica za putnička vozila sadrži i most – dodatak za pokrivanje tunela menjača u drugom redu*, tako da je pod vozila apsolutno zaštićen na svim gazećim površinama.

Proizvodnja auto opreme – Uključite se i Vi u mrežu prodavnica koje u ponudi imaju Tipske patosnice PitGrip.

Kontaktirajte nas kako bi Vam poslali ponudu i uzorke materijala koje koristimo u proizvodnji. Tipske patosnice PitGrip je proizvod koji se dobro plasira i osigurava prodavcu značajnu zaradu i promet.

Naši partneri: Porsche SCG, Porsche Sever, Fiat Automobili Srbija, Delta Motors, Delta Automoto Honda, Autokomerc, Autokomerc Centar Niš, Autokomerc Centar Aerodrom, Autocentar NR, AK Kole, AK Samardžić, Autopromet, Komnenović auto, Total, Hyundai auto Beograd, Ehom auto, Toyota autocentar Beograd, AC Bogunović, AC Brajić, ACF, Autokuća Tasić, Autosalon Černak, Centar Boban, Ćirinac, Čurčić auto, Đorđević auto, AK Stojanov, Agrohim-Kemoimpex, Sky car

Našim proizvodima opremljena su vozila MUP Srbije, Deneza M inženjering, AD Telefonija, Neretva doo, Peri Oplate, Preduzeća za puteve Beograd, Zlatiborac doo, Reuters Beograd, Šumadija Taxi, Danube Taxi Vienna…